lubosh píše:V6 heatbreak s teflonem neexistuje, je to čínská kopie E3D V6 s upraveným heatbrakem.
Používám originály a naprosto nemám problém, pokud je vše správně dotaženo jak má být, chlazení je dostatečné.
Kopie tisknou také dobře, ale musí se odzkoušet, dělá to více číňanů, a ne všichni to umí.
Takže bych začal tím, že zkontroluješ usazení a dotažení, např. teplovodivé pasty musí být akorát (ne málo ani moc, rovnoměrně po celém závitu), dotažení provádět po ohřátí na 230°C bez chlazení (kleštěma - neporafat, pozor na popálení), dále např. bývá volný ten teflon v neorig. heatbraku, takže vyrobit přesný.
To mě tak napadlo, ale může toho být víc.
Řemenice je celkem jedno, jakou použiješ. Pokud máš osy křivě, hodí se s přírubou, klidně dělené, je to jedno.
Já používám japonská ložiska z Tobexu na obou mých deltách. Ozubení mít nemusí, pokud není hnací.
Spominate tu nejaku teplo-vodivu pastu na utesnenie zavitu heatbreak-u.
Aka to je pasta? Chcel som pouzit vysokoteplotny silikon z autopriemyslu(+360°C), ale necham si poradit nakolko mi zavit netesni a unika tadial roztaveny filament.
Dalej ohladom toho dotahovania pri teplote 230°C: nedochadza k okamzitemu vysychaniu/vulkanizacii pasty?